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스킵 네비게이션


진행내용

주제발표
  • Dr. Martin Hall (CampdenBRI Group,United Kingdom)
    제목 : Consumer attitudes to fermented foods - a UK perspective (발효식품에대한 소비자의 태도-영국 적 관점)
  • Prof. Endang Rahayu (Univ. of Gadjah Mada, Indonesia)
  • Prof. Ming-Ju Chen Nat’l Taiwan Univ, Taiwan()
    제목 : Microorganisms and functionalities of fermented products:Kefir and sugary Kefir (미생물, 발효 상품의 기능 : 케피어와 단(설탕)케피어
  • Prof. Masashi Kata (Meijo University, Japan)
    제목 : Molecular breeding of Aspergillus oryzae, animportant mold for Japanese fermentation industry, based on the post-genomic study (포스트 게놈학적 연구 : 누룩 곰팡이의 분자사육, 일본 발효산업의 중요한 곰팡이)
  • Prof. Jae-Hyung Mah (Korea Univ)
    제목 : Biological significance and molecular biological controlof biogenic amines in fermented soybean foods (발효 콩음식에서 생체아민의 생물학적 중요성과 분자생물학적 통제)
  • Dr. Do-Youn Jeong (Microbial Institute for Fermentation Industry)